Ajoneuvot | 13.3.2019

Opel Astra -mallisto kasvaa – tätä tarjoaa juhlamalli

Juhlavuoden ja suomalaisten myyntilukujen innoittamana Opel laajentaa Astra-tarjontaa juhlamallin verran.

Jaa artikkeli

Opel Astra on kerännyt maahantuojaltaan kiitosta malliston suosituimpana Suomessa jo vuosia. Astra on myös palkittu muun muassa Vuoden Auto Euroopassa 2016 –ja Vuoden Auto Suomessa 2016 –tunnustuksin.

Erityisen hyvin kauppansa Suomessa on tehnyt Sports Tourer -farmarimalli, josta innostuneena maahantuoja kertoo malliston laventuvan Sports Tourer Matrix Edition -erikoismallilla, joka juhlistaa samalla Opelin 120-vuotista taivalta.

Mallin vakiovarusteluun kuuluu muun muassa led-valot, ergonomiset istuimet ja sähköisesti avautuva takaluukku, pysäköintiavustin ja urheilullisesti istuimet.

Lisäksi pakettiin kuuluu avustavista järjestelmistä liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, kaistalta poistumisen varoitus törmäyshälytys aktiivisella hätäjarrutustoiminnolla sekä kaukovaloapu. Ajovalojen korkeudensäätö on automaattinen ja kaarrevalot optimoivat valokeilaa käännöksissä.

Matrix Edition –malli on saatavana joko valkoisena tai grafiitinharmaana. Ulkonäköä voi edelleenmuokata mieleisekseen valinnaisvarustein.

Erikoismallin moottori on 200-hevosvoimainen (147kW) 1.6 litran bensaturbo, joka saa parikseen kuusiportaisen automaattivaihteiston.

Perheauto-sarjassa painivalle autolleen maahantuoja lupaa lisäpuhtia Sport-painiketta painamalla. Painallus muuttaa ohjauksen ja kaasun vastetta.

Sporttista olemusta kaipaavaa ilahduttanee OPC Line –sisätilapaketti, johon kuuluu muun muassa urheilullinen ohjauspyörä ja alumiiniset polkimet.

Astra Sports Tourer Matrix Edition -erikoismalli vaihtaa omistajaa edullisimmillaan 29 997 eurolla.

Lähde ja kuva: Opel  

Jaa artikkeli

Keskustelu