Ajoneuvot | Autonäyttely | Geneve 2017 | 12.3.2017

Suosikki ehostuu: tältä näyttää uudistunut Nissan Qashqai

Parannettu äänieristys ja puoliautomaattista ajoa lupaava ProPilot-järjestelmä ovat Nissan Qashqain malliuudistuksen tekninen kärki

Jaa artikkeli

Kun auto hallitsee luokkansa myyntitilastoja kuin Juhla Mokka kahvimyyntiä, selviää keski-iän malliuudistuksesta pienillä päivityksillä. Nissan Qashqain kasvojenkohotus onkin sujunut ilmeen muokkauksella ja materiaalien hienosäädöllä.

Merkittävin tekninen päivitys on uusi ProPilot-järjestelmä, joka ohjaa autoa valitulla kaistalla moottoriteiltä ruuhkiin asti.

Uusitun Qashqain tunnistaa keulasta V:n muotoisesta maskista. Myös etupuskuri ja konepelti ovat uudet, samoin ajovalojen bumerangimaiset päiväajovalot. Sisätiloista uudistuksen erottaa D:n muotoisesta ohjauspyörästä. Valmistaja kertoo myös kiinnittäneensä enemmän huomiota materiaalivalintoihin. Kalleimman Tekna-varustetason istuimia verhoaa nyt nappanahka.

Nissan Qashqai

Uudistukset eivät jää pelkkään optiikkaan. Nissan kertoo jousien ja iskunvaimennuksen saaneen hienosäätöä, ja ohjausta on kehitetty. 10yuantilan äänieristystä on parannettu. Myös takalasien kerrotaan olevan aiempaa paksummat äänieristyksen kehittämiseksi.

Uudistustukset esiteltiin sopivasti Qashqain kymmenvuotisjuhlaan: ensimmäisen sukupolven malli esiteltiin Geneven autonäyttelyssä vuonna 2007.

 

Jaa artikkeli

Keskustelu