Ajoneuvot | Uutinen | 27.8.2017

Volvo rinnastaa: tulevan XC40:n sisusta kuin siisti työpöytä

Kaikki paikallaan ja paikka kaikelle. Volvo on ottanut mielestään kaiken huomioon tulevan XC40:n sisustassa.

Jaa artikkeli

Volvo on jälleen paljastanut hiukan uutta tulevasta XC40-pikkumaasturista. Aiemmin yhtiö mainitsi auton olevan hiukan isoveljiään terävämpi, sillä ei ole järkeä tehdä samanlaista autoa uudelleen. Nyt ruotsalaisyhtiö kertoo auton sisustan muotoilusta näyttämättä siitä mitään.

Herttaisella teaser-videolla Volvon suunnittelijat rinnastavat hyvän sisustamuotoilun siistiin työpöytään, jossa kaikelle on paikkansa. Perinteisten kassikoukkujen ja langattomasti lataavien kännykkäkolojen lisäksi huomio kiinnittyy myös muihin yksityiskohtiin. Esimerkiksi ovitaskuille on vapautettu tilaa siirtämällä kaiuttimet pois ovista, joten ovitaskuihin mahtuu nyt jopa kannettava tietokone tai tabletti. Mukiteline on puolestaan haluttu pitää juomakäytössä, joten muulle sälälle on suunniteltu omat kolot.

Volvon mukaan monet sen asiakkaista pitävät autossa esimerkiksi pientä nenäliinapakettia, joka tarvitsee paikkansa lisäksi myös erillisen roskiksen. Penkin alle on suunniteltu ovitaskuja pienempi säilytystila. Aurinkolasien tila on ovitaskussa omassa pidikkeessään. Kojelaudasta löytyy tila korteille, kuten polttoainekortille ja pysäköintiautomaatin lipukkeelle.

Suunnittelijat päättävät videon toteamalla, että hyvän muotoilun etuna on sekin, että matkustajat tietävät aina tavaroidensa sijainnin ja että kaikki on käden ulottuvilla. Tuleva XC40 on valmistajan mukaan erinomainen osoitus skandinaavisesta muotoilusta.

Lähde ja kuvat: Volvo

Jaa artikkeli

Keskustelu