Liikenne | Uutinen | 9.5.2019

Hyötyautoja, olkaa hyvät – messuilla koettavissa kattava katras ammattilaisten työkaluja

Helsingin Kuljetus-Logistiikka -messut ovat alansa suurin tapahtuma Pohjoismaissa.

Jaa artikkeli

Kuljetusalan ammattilaiset tapaavat toisensa ja saavat koettavakseen hyötyautojen kiinnostavat uutuudet tulevana viikonvaihteena Helsingin Messukeskuksessa. Torstaina avautuu Pohjoismaiden suurin kuljetus- ja logistiikka-alan tapahtuma.

Mukana laaja merkkikirjo

Messuilla on esillä kattava katras kuorma- ja pakettiautomerkkien, perävaunu- ja päällirakennevalmistajien sekä trukkien maahantuojien uutuusmallistoja.

Uusia logistiikkapalveluja messulla esittelevät tärkeimmät kotimaiset ja kansainväliset toimijat.

Kuorma- ja pakettiautomaahantuojien osastoilla ovat esillä ja koettavissa seuraavien valmistajien uutuudet: DAF, Scania, Mercedes-Benz, Fuso, Iveco, Sisu, Renault, Ford, Toyota, Man, Volkswagen, Volvo Trucks, Peugeot, Citroën ja Renault Trucks.

Alasta ammatiksi?

Liikenne- ja kuljetusala esittäytyy messuilla myös ammattivaihtoehtona. Mesuilla on tätä varten luotu liikenne- ja kuljetusalan työmahdollisuuksia esittelevä Liikenneareena.

Alan ammattien ja työtehtävien kirjo on laaja kuljettajasta ja mekaanikosta aina logistiikan ja liiketoiminnan johtotehtäviin asti. Auto- ja kuljetusala tarjoaa vuosittain yli 7 000 uutta työpaikkaa.

Avauspaneelissa hiilivapaa liikenne

Messujen avajaiset alkavat torstaina 9.5. kello 10.30. Messut avaa kansliapäällikkö Harri Pursiainenliikenne- ja viestintäministeriöstä. Avauspuheen jälkeen luvassa on paneelikeskustelu, jonka teemana on Kohti hiilivapaata liikennettä ja logistiikkaa.

Paneelissa ovat Harri Pursiaisen lisäksi mukana puheenjohtaja Olli-Pekka JuhantilaSuomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:stä, toimitusjohtaja Tero KallioAutotuojat ja -teollisuus ry:stä ja johtaja Petri MurtoSuomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:stä.

Jaa artikkeli

Keskustelu